>Tidigare pristagare
Tidigare pristagare2019-03-11T10:14:59+00:00
Skövde HIF

Skövde HIF

Skövde HIF startades 1997 och har sedan dess utvecklats till ett betydande inslag i Skövdes idrottsliv för funktionshindrade barn och ungdomar. Verksamheten har främst inriktats på innebandy och fotboll.

Föreningens idrottsskola har ambitionen att låta barnen få pröva på många olika sport- och fritidsaktiviteter – ALLA ska få vara med!

Nacka Handikappidrott Pristagare 2018

Nacka handikappidrott

Nacka Handikappidrott, HI, bildades 1963 och bedriver idrott, tävlings- och lägerverksamhet för personer med funktionsnedsättning. Nacka HI har aktiva sektioner inom boccia, kälkhockey, rullstolsbasket, rullstolsrugby, rullstolsinnebandy, simning, e-sport och innebandy. Sports Camp för alla aktiva medlemmar är årets höjdpunkt.

Föreningens måtto är; att vara med i Nacka HI betyder mer än att bara få chansen att idrotta – här får man gemenskap, kamratskap och, framför allt, glädje!

Luleå Simsällskap Pristagare 2017

Luleå Simsällskap

Luleå Simsällskaps parasimverksamhet har vuxit och utvecklats under de senaste åren och man har byggt upp en stor och bred barn- och ungdomsverksamhet för simmare med olika funktionsnedsättningar. Totalt har föreningen cirka 60 aktiva i parasim- verksamheten, som ges möjlighet till både träning och tävling.